Deși plagiatul nu este un fenomen nou, niciodată în istorie nu a fost mai ușor să fie folosit. Creșterea accesului la internet și la resurse de cunoaștere devine nu numai o comoditate, ci și o tentație de a scrie lucrări apelând la renumita metodă copy-paste.

 

Totodată, Internetul permite accesul la scriitori fantomă, care redactează lucrări la comandă. Adesea, acestea nu sunt lucrările originale ale autorului plătit, ci mai degrabă o compilație de texte care aparțin altora.

 

În același timp, profesorii nu reușesc întotdeauna să verifice cu atenție fiecare lucrare depusă și ar fi imposibil pentru ei să cunoască toate lucrările scrise într-un anumit domeniu având în vedere că se estimează că numai pe internet se publică peste 2 milioane de articole anual. Problema este globală și nu poate fi subestimată, deoarece pune în pericol calitatea educației.

 

Sistemantiplagiat.ro este un instrument de detectare a plagiatului care poate fi folosit ca instrument în evaluarea originalității documentelor scrise de studenți. Sistemul a fost creat în anul 2002 de către compania Plagiat.pl din Polonia și lansat în România în 2012. În prezent, soluția noastră este folosită în 44 de universități din România și de alte tipuri de instituții.

 

Sistemantiplagiat.ro este îmbunătățit în mod constant pentru a asigura cel mai bun serviciu pentru clienții noștri. Compania noastră este liderul pe piața de servicii antiplagiat din România, Polonia și Ucraina, soluția noastră fiind utilizată în peste 400 de instituții din lume.

Related Posts